Nieuwe deelnemers kunnen in 2022 instappen voor slechts € 150. NOTaS staat voor een sterk netwerk, een krachtige lobby en doelgerichte markteducatie. Samen vertegenwoordigen we de kracht van TST in Nederland.

NOTaS-deelnemers en hun relaties hebben recht op 50 exemplaren van het tijdschrift DIXIT per jaar. Via gemiddeld drie deelnemersbijeenkomsten per jaar houdt u persoonlijk contact met het NOTaS-netwerk. Deze bijeenkomsten organiseren we op interessante en relevante locaties. Via nieuwsflitsen en de website houden we u verder op de hoogte. Op de website kunt u vacatures, nieuws en persberichten publiceren.

Tarieven

  • € 315,00 instaptarief 2023 voor nieuwe deelnemers voor het eerste jaar van deelname

De tarieven na het eerste jaar worden:

  • €   315,00 voor zzp-ers (een eenmansbedrijf met maximaal vijf (ingehuurde) medewerkers)
  • €   787,50 voor academische instellingen
  • €   945,00 voor deelnemers met een jaaromzet van ten hoogste € 1.000.000,-
  • € 1312,50 voor deelnemers met een jaaromzet hoger dan € 1.000.000,-

Meer uitleg over de regeling voor Vlaamse organisaties vindt u onderaan deze pagina.
Mocht u vragen hebben of deelnemer willen worden, neem dan contact met ons op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NOTaS-deelnemerschap voor Vlaamse bedrijven en instellingen

Vlaamse bedrijven en instellingen die zich bezig houden met onderzoek, ontwikkeling of toepassing van Taal- en Spraaktechnologie kunnen deelnemer worden van NOTaS onder voorwaarden die enigszins afwijken van die voor Nederlandse deelnemers. Onder ‘Vlaamse bedrijven’ wordt in dit verband verstaan bedrijven die in Vlaanderen gevestigde zijn en die geen vestiging in Nederland hebben.

Vlaamse NOTaS-deelnemers hebben dezelfde rechten en plichten als Nederlandse deelnemers, met uitzondering van de financiële rechten en plichten. Vlaamse deelnemers zijn in het bijzonder welkom bij alle deelnemersbijeenkomsten, deelnemersvergaderingen, en evenementen die NOTaS organiseert voor haar deelnemers.

Vlaamse deelnemers betalen een gereduceerd tarief voor het deelnemerschap, met de overweging dat de bijeenkomsten en evenementen van NOTaS in principe in Nederland gehouden worden; dit kan het voor Vlaamse bedrijven en instellingen moeilijker kan maken om aan NOTaS-activiteiten mee te doen, en kan hogere reiskosten met zich meebrengen. Voor het ‘Vlaams deelnemerschap’ gelden tarieven die de helft zijn van het Nederlandse deelnemerschap.

Vlaamse organisaties kunnen tegen gereduceerd tarief volwaardig deelnemer van NOTaS worden:

  • €  95,- instaptarief voor het eerste jaar van deelnemerschap
  • € 475,- per jaar voor academische instellingen
  • € 575,- per jaar voor bedrijven met een jaaromzet van ten hoogste € 1.000.000,-
  • € 825,- per jaar voor bedrijven met een jaaromzet hoger dan € 1.000.000,-

Vlaamse deelnemers hebben recht op de helft van de kortingen en subsidies die NOTaS verstrekt aan Nederlandse deelnemers voor het (gezamenlijk) meedoen aan beurzen en andere evenementen.

Vlaamse deelnemers hebben dezelfde rechten als Nederlandse deelnemers voor wat betreft het ontvangen van exemplaren van het tijdschrift DIXIT.

Mocht u vragen hebben of deelnemer willen worden, neem dan contact met ons op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..