YFRSW 2024

Afgelopen week kwam er een interessante mail met de vraag om hier wat ruchtbaarheid aan te geven.We doen dat met erg veel plezier en hopen dat er veel vrouwen deel zullen nemen aan de beoogde workshop!
__________________________________________________________________________________________________________________________

Namens het organisatiecomité van de "Young Female Researchers in Speech Workshop" (YFRSW) 2024, delen we graag de Call for Abstracts voor onze workshop.
We zouden het op prijs stellen als u de volgende oproep (vooral) zou willen delen met uw vrouwelijke* studenten die zich richten op spraakonderzoek.
________________________________________________________________________

Oproep voor Abstracts

Dit is een Call for Abstracts voor de "Young Female Researchers in Speech Workshop" (YFRSW) die vlak voor Interspeech 2024 gehouden zal worden op Kos, Griekenland. Het doel van deze workshop is om vrouwelijke* studenten aan te moedigen een carrière in spraakonderzoek en -technologie na te streven. Dit is een geweldige kans om te netwerken met en feedback te krijgen van senior onderzoekers in het veld. Als jij (of iemand die je kent) een vrouwelijke* bachelor- of masterstudent in spraakwetenschap en/of -technologie bent, overweeg dan om vóór 11 mei 2024 een abstract in te dienen (of moedig anderen aan dit te doen)! Deelnemers aan de YFRSW krijgen gedeeltelijke financiële steun voor hun reis- en registratiekosten voor Interspeech 2024.
________________________________________________________________________

Alle details over de Call for Abstracts zijn hier te vinden: https://sites.google.com/view/yfrsw-2024/abstract-submission

Als je vragen hebt, neem dan contact op met het YFRSW organisatieteam! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Met vriendelijke groet,

YFRSW organisatiecomité