Er is een PhD-mogelijkheid bij het diagnosticeren van leesproblemen door middel van AI & spraak 
clst

De functie


Ben je geïnteresseerd in taaltechnologie, AI en spraakverwerking? Fascineert meer leren over het diagnosticeren van leesproblemen door middel van spraak je? En werk je graag in multidisciplinaire en internationale teams? Kom bij ons werken als promovendus op de Faculteit der Letteren / Faculty of Arts Radboud University!

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
  • 🔬 Opstellen van specificaties voor het verzamelen van spraakgegevens.
  • 🤝 Het ontwikkelen van nieuwe benaderingen voor gegevensminimalisatie in de setting van leesproblemendiagnose.
  • 🌐 Ontwerpen en valideren van nieuwe verklaarbaarheidstechnieken.
  • ✍️ Publiceer in toonaangevende tijdschriften en presenteer op wereldwijde conferenties.
- 38 uur per week  
- 4/5 jaar  
- Fulltime: min € 2770 - max € 3539 bruto per maand 
- Solliciteer vóór 29 oktober 2023 (aanvragen worden onmiddellijk na ontvangst verwerkt.)

In het door NWO gefinancierde onderzoeksproject "Responsible AI for Voice Diagnostics" (https://lnkd.in/dj6SJB3M) onder leiding van dr. Cristian Tejedor-García maak je deel uit van een nieuwe en proactieve groep van zes promovendi en een aantal andere onderzoekers en hoogleraren van het Centre for Language Studies van de Radboud Universiteit. Het project maakt gebruik van Radboud AI, het campusoverkoepelende, interdisciplinaire AI-initiatief van Radboud, dat de faculteiten Arts, Science and Social Sciences en het Radboudumc met elkaar verbindt. Het project heeft koppelingen met het Radboud Healthy Data programma, het Nationaal AI Onderwijs Lab (NOLAI ), de AI-Hub Oost-Nederland via SME Datalab-Oost, relevante gezondheidsgerelateerde Innovation Centres for Artificial Intelligence (ICAI) labs en het European Laboratory for Learning and Intelligent Systems (ELLIS). 
 
Solliciteer nu via: https://lnkd.in/dUJGAzDS of neem contact op met cristian.tejedorgarcia [AT] ru.nl voor meer informatie!